SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet

Nya kurser i vuxencrawl
2019-10-03 11:34
Under vecka 45 startar vi upp nya kurser i vuxencrawl. Vi erbjuder två olika nivåer: nybörjare och fortsättning. Kurserna är på 7 tillfällen och avslutas vecka 51. 

Anmälan öppnar HÄR den 14/10 kl 10:00. (För er som redan går en kurs öppnar bokningen redan den 9/10 kl 10:00)

Vuxencrawl nybörjare:
Vuxencrawl är en kurs för dig som vill lära dig crawla på ett avslappnat sätt och med rätt teknik. Vi tränar på grunderna till crawl, rätt andningsteknik och korrekt vattenläge. Vi provar även de andra simsätten som omväxling. 

Förkunskap: Simkunnighet (att kunna falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg)

Vuxencrawl fortsättning:
Här vidareutvecklar vi och förbättrar din teknik, allt från vattenläge till sammansatt simning. Vi jobbar med simuthållighet, dvs att hålla en bra teknik över längre tid. Du kommer även få lära dig voltvända. Vi fortsätter att bryta av med de andra simsätten, men huvudfokus ligger fortfarande på crawl.

Förkunskap:  Denna kurs riktar sig till dig som har gått nybörjarkursen eller har likvärdiga förkunskaper, dvs grunder i crawl med rätt andning samt s.k tävlingsryggsim. Simkunnig, 200 meter varav 50 m på rygg.


Minimiålder: 18 år

Tänk på att det går bra att använda friskvårdsbidraget till dessa kurserna.