BOKA PLATS
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet

Vill du vara en av oss?

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och har sedan dess utvecklats till att vara en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 1000 medlemmar. Föreningen har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till tävlingsverksamhet för vuxna och ungdomar.

 

Simmarna, oavsett nivå, med sina familjer är det viktigaste vi har. Det är de som får vår förening att gå runt. För att få det att fungera behöver vi duktiga och engagerade ledare som tar hand om våra aktiva. Därför söker vi ständigt efter nya ledare till vår verksamhet. Som ledare i ÄSS är du ansvarig för dina grupper, vilket innebär att du bl.a. ser till att planeringen följs, kvalitetssäkrar utvecklingen hos barnen i din grupp, registrerar närvaro i vårt medlemssystem, m.m.

 

För att arbeta som ledare hos oss krävs det att du har ett stort engagemang och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn (fritid, förskola, skola, etc.). Har du själv simmat eller jobbat inom simskola tidigare är det ett stort plus, men inget krav. Vi utbildar alla våra ledare både med interna- och externa utbildningar. Vi följer Svenska Simförbundets utbildningsplan och lär ut via Simlinjen. Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger och går därför utmärkt att kombinera med skola eller annat jobb. Minimiålder för dig som söker är 13 år. Simkunnighet* är ett krav för alla våra ledare.

 

*Simkunnig anses den vara som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg.

 

Vi erbjuder ett varierat och roligt jobb i en av Ängelholms största föreningar. Att jobba som ledare i vår verksamhet är ett betydelsefullt jobb som bidrar till stor samhällsnytta för våra barn och ungdomar i kommunen. Det innebär ett stort ansvar men ger också väldigt mycket tillbaka i form av glädje, gemenskap och erfarenhet. Vi betalar arvode till alla våra ledare.

 

Känner du att det här skulle passa dig? Skicka en intresseanmälan innehållandes namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort presentation om dig själv till kansliet@simess.com. Vi anställer löpande, så skicka din ansökan IDAG!

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen