BOKA PLATS
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap

Vill du vara en av oss?

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och har sedan dess utvecklats till att vara en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 1000 medlemmar. Föreningen har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till tävlingsverksamhet för vuxna och ungdomar.

 

Simmarna, oavsett nivå, med sina familjer är det viktigaste vi har. Det är de som får vår förening att gå runt. För att få det att fungera behöver vi duktiga och engagerade ledare som tar hand om våra aktiva. Därför söker vi ständigt efter nya ledare till vår verksamhet. Som ledare i ÄSS är du ansvarig för dina grupper, vilket innebär att du bl.a. ser till att planeringen följs, kvalitetssäkrar utvecklingen hos barnen i din grupp, registrerar närvaro i vårt medlemssystem, m.m.

 

För att arbeta som ledare hos oss krävs det att du har ett stort engagemang och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn (fritid, förskola, skola, etc.). Har du själv simmat eller jobbat inom simskola tidigare är det ett stort plus, men inget krav. Vi utbildar alla våra ledare både med interna- och externa utbildningar. Vi följer Svenska Simförbundets utbildningsplan och lär ut via Simlinjen. Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger och går därför utmärkt att kombinera med skola eller annat jobb. Minimiålder för dig som söker är 13 år. Simkunnighet* är ett krav för alla våra ledare.

 

*Simkunnig anses den vara som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg.

 

Vi erbjuder ett varierat och roligt jobb i en av Ängelholms största föreningar. Att jobba som ledare i vår verksamhet är ett betydelsefullt jobb som bidrar till stor samhällsnytta för våra barn och ungdomar i kommunen. Det innebär ett stort ansvar men ger också väldigt mycket tillbaka i form av glädje, gemenskap och erfarenhet. Vi betalar arvode till alla våra ledare.

 

Känner du att det här skulle passa dig? Skicka en intresseanmälan innehållandes namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort presentation om dig själv till kansliet@simess.com. Vi anställer löpande, så skicka din ansökan IDAG!


Övriga lediga tjänster finner du nedan.
Klubbchef sökes (vikariat)
2020-08-12 13:44

 

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och har sedan dess utvecklats till att vara en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 1500 medlemmar. Föreningen har idag en bred verksamhet som rymmer allt från babysim & simskola till tränings- och tävlingsverksamhet för både ungdomar och vuxna. Vi bedriver vår verksamhet i Vattnets Hus (Ängelholm), på Toftabadet (Munka Ljungby) och på Vejbybadet (Vejbystrand). Vi är 4 heltidsanställda samt ca 20 timanställda ledare/tränare. Vi söker nu en klubbchef till att driva vår förening framåt.


Som klubbchef i ÄSS är du klubbens ansikte utåt och har fullt resultat-, budget- och personalansvar. Ditt uppdrag som klubbchef är att driva och vidareutveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du förväntas förbereda beslutsunderlag till styrelsen och tillsammans med personalen genomföra fattade beslut i verksamheten. Dessutom ingår arbetsuppgiften att utveckla och leda personalen i deras dagliga arbete. En stor och viktig del av arbetsuppgifterna är att ha en tydlig och transparent kommunikation mellan klubben, ideellt engagerade, styrelsen, medlemmar, föräldrar och omvärlden. 

 

Vem är du?
Vi söker en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som har förmågan att driva idéer och projekt från planläggning till genomförande. Som ledare är du både inspirerande och entusiasmerande och har förmågan att bygga en stark och trygg organisation omkring dig. Vi tror även att du är en förtroendeingivande och lyhörd lagspelare med sinne för detaljer utan att förlora ditt helikopterperspektiv.

 

Dina kvalifikationer​​
- Har erfarenhet av att planera och strukturera en verksamhet.
- Är självgående med starkt målfokus.
- Har erfarenhet av föreningars administration.
- Anser dig aldrig fullärd utan är beredd att ta dig an nya utmaningar, trender och tendenser.
- Har god erfarenhet av att leda andra inom träning och tävlingsverksamhet.

 

Vi erbjuder dig
- En utvecklande tjänst i en växande förening med trygg ekonomi.
- Frihet under ansvar.
- Rätt förutsättningar för att du skall få uppleva den roligaste och mest utvecklande tiden i din yrkeskarriär.
- Stöttning för att nå både dina och föreningens högt ställda mål.

 

Ytterligare förutsättningar

Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbetet ibland ligger på kvällar (t.ex styrelsemöten) och helger (t.ex. tävlingsarrangemang). Tjänsten är på 75% och ett vikariat på ett år med goda möjligheter till förlängning.


Rekryteringsprocess och tidsplan
Rekryteringen startar omgående. Intervjuer kommer ske löpande, men sista ansökningsdagen är: 2020-08-31. Ambitionen är att ha en klubbchef på plats senast 2020-09-01. Ansökan skickas till: jobb@simess.com. Eventuella frågor kan besvaras av: styrelsen@simess.com

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen