BOKA PLATS
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet

BARN/UNGDOM

Våra grupper där man simmar efter kunskap är för alla.Utöver det har vi har våra skräddarsydda koncept som startats efter efterfrågan som nått oss.

 

Alla ingår inte under PARA, men är skapta för barn/ungdomar som önskar/är i behov av extra stöd/ specifikt stöd från ledare. Gruppen GUPPI är ett fungerande koncept sedan ett par år tillbaka. Där alla deltagare har olika kunskapsgrund, i den mindre gruppen. Läs mer här: Ängelholms Simsällskap - GUPPI (simess.com) 

Lika så vill vi lyfta vår DS-grupp! Läs mer här: Ängelholms Simsällskap - DS (simess.com)Gruppen MOLLI startar nu i vår! En grupp för dem som är i behov av extra stöd, mindre grupp och varmvatten. Läs mer här: Ängelholms Simsällskap - MOLLI (simess.com)Utöver det testar vi att erbjuda extra stöd i kunskapsgrupperna GUPPI VID GRUPP. Där följer deltagaren exempelvis vår grupp ’’PINGVINEN’’ eller annan grupp, men får extra stöd av ’’egen’’ ledare i vattnet. Läs mer här: Ängelholms Simsällskap - GUPPI (simess.com)

 

Vid frågor som rör våra simskolegrupper kontakta oss via: SIMSKOLAN@SIMESS.COM 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen