BOKA PLATS
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet

Medlemsförmåner
Som medlem i Ängelholms Simsällskap kan du ta del av följande förmåner:
Ditec
Alla våra medlemmar erhåller 15% på alla Ditecs Lackskyddsbehandlingar. 
(Erbjudandet gäller t.o.m 2022-12-31 och kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal)
 
Uppge ”ÄSS” och medlemmens namn vid bokning och lämning. 
 
Hammargatan 6, 0431-41 00 24 
Midgårdsgatan 11, 070- 732 80 83
 
Freker
Som medlem i Ängelholms Simsällskap har du 10% rabatt på allt du handlar på www.freker.se (OBS. Går ej att kombinera med andra erbjudanden). Här hittar du allt inom simidrotten, så som badkläder, simglasögon, fenor, paddlar, simplattor, flytleksaker, mm, mm. Uppge koden ängsim18 för att ta del av rabatten. Klicka HÄR för att komma till webbshoppen.
Vattnets Hus Gym+Bad

Som medlem i Ängelholms Simsällskap tränar, badar och simmar du för endast 399kr/månaden (12 månaders bindningstid). Det tillkommer en introduktionsavgift på 399kr (engångsavgift). Minimiåldern för att nyttja detta erbjudande är 15 år. Uppge "simess+ditt personnummer" i receptionen för att ta del av detta avtal.

Engelholm rehabcenter
Ängelholms Simsällskap har ett samarbete med Engelholm Rehabcenter. De består av ett team med 6 välutbildade och erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster som jobbar med bl.a. idrottsrelaterade skador och problem. De erbjuder kostnadsfri behandling (för alla under 18 år) samt förtur för alla tävlingssimmare i Ängelholms Simsällskap. 
 
Telefonnummer för bokning: 0431-24466. Uppge Ängelholms Simsällskap vid bokning för att få rätt fysioterapeut samt förtur.