BOKA PLATS
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet

Uppdatering 27/10 Riktlinjer simhallen

Vi vill uppmärksamma alla våra medlemmar att duscha (utan badkläder), tvätta kroppen och håret med tvål och schampo innan man beträder simhallen. Detta är en obligatorisk rutin för ALLA simmare i ÄSS.

 
Vi vill även uppmana alla att hålla avstånd i omklädningsrum och duschrum. Genom att duscha hemma efter avslutad träning/lektion undviker vi trängsel i dessa utrymmen.
 
Vi ser också gärna att man begränsar antalet medföljande vuxen till barn i vår simskoleverksamhet. Vi rekommenderar att max en vuxen per barn följer med in i simhallen. Föräldrar till barn och ungdomar i vår övriga verksamhet (tävling, träning och medley) ombeds vänta utanför simhallen.
 
Tack för visad hänsyn! Var rädda om er och varandra.
14/4 2020 Uppdatering simskolan
Välkomna tillbaka till vår verksamhet! 

Hoppas ni haft ett fint påsklov. Vi kommer att fortsätta våra rutiner med att skicka ut kallelser inför varje lektion. Var vänlig svara på dessa i tid. Enklast gör ni det genom att ladda ner SportAdmins medlemsapp.

Vi har öppnat bokningen till intensivsimskolan (v 20-22). Välkomna med er anmälan HÄR. Måndagen den 4 maj kl 10:00 öppnar vi bokningen till sommarsimskolan.

Vi ber er respektera riktlinjerna att stanna hemma vid minsta symptom, tvätta era händer noga och ofta och håll avstånd till varandra. Vi rekommenderar även våra medlemmar att duscha hemma efter lektionen för att undvika trängsel i duschrummen. Tack!

Vi ses!
2/4 2020 Uppdatering
Ängelholms Simsällskap följer utvecklingen och informationen från Folkhälsomyndigheterna dagligen gällande Covid-19. Vi följer de riktlinjer som ges och har gjort en riskbedömning av vår verksamhet med riskreducerande åtgärder. Denna kan ni läsa HÄR

För att undvika trängsel i omklädnings- och duschrum uppmanar vi våra medlemmar att (i den mån det går) duscha hemma efter träningen/lektionen. Dock är det det viktigt att man följer Vattnets Hus duschregler innan man beträder bassängerna. 

Vi ser fram ett lugnt påsklov med ledighet för en del av våra medlemmar. Vi återkommer med mer information om vår verksamhet i det fall det kommit nya riktlinjer när vi drar igång efter påsk.

Vi önskar er alla en frisk och glad påsk!
Med vänliga hälsningar,
Ängelholms Simsällskap
14/3 2020 Uppdatering

På ett extrainsatt styrelsemöte nu på lördagsmorgonen har vi beslutat följande:

Som förening följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och agerar efter officiella källor och beslut som tas kring viruset. 

Vår ambition är att fortsätta vår verksamhet som vanligt från och med måndag (16/3), men vi kommer att se över en del rutiner. Vi kan komma att agera med kort varsel.
Vi uppmanar dock alla som är förkylda/sjuka att stanna hemma från träning. Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta, hosta och nys i armvecket. 

Vi återkommer med nya besked så fort vårt beslut ändras utifall nya rekommendationer kommer, eller av annan anledning.

Beslut kring verksamheten fattas av styrelsen och inte av enskilda tränare/ledare.

 

Vi har med den bakgrunden också beslutat att hålla vårt årsmöte som planerat, tisdagen den 17:e mars 2020

 

Var rädda om varandra och visa hänsyn.

Mvh, Styrelsen ÄSS

11/3 2020

Ängelholms Simsällskap följer händelseutvecklingen av det nya Coronaviruset covid-19. Folkhälsomyndigheten bedömer i nuläget att risken för spridning av covid-19 i det svenska samhället är mycket hög.


I dagsläget finns ingen påverkan på klubbens verksamhet, men vi uppmanar alla medlemmar och ledare/tränare att kontakta sjukvården om man uppvisar tecken på symptomen: feber, hosta och andningsbesvär.


Vi uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att tvätta händerna, nysa och hosta i armvecket och stanna hemma om du är sjuk.


Vid ytterligare ökad smittspridning förbehåller sig Ängelholms Simsällskap rätten att ställa in verksamhet med hänsyn till medlemmar och anställda. Mer information om detta kommer om det blir aktuellt.


För mer information om Covid-19 läs på Folkhälsomyndigheten.se och 1177.se eller ring 113 13.