Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Medlemsförmåner
Som medlem i Ängelholms Simsällskap kan du ta del av följande förmåner:
Freker
Som medlem i Ängelholms Simsällskap har du 10% rabatt på allt du handlar på www.freker.se (OBS. Går ej att kombinera med andra erbjudanden). Här hittar du allt inom simidrotten, så som badkläder, simglasögon, fenor, paddlar, simplattor, flytleksaker, mm, mm. Uppge koden ängsim18 för att ta del av rabatten. Klicka HÄR för att komma till webbshoppen.
Vattnets Hus Gym+Bad
Som medlem i Ängelholms Simsällskap tränar, badar och simmar du för endast 299kr/månaden (12 månaders bindningstid). Det tillkommer en introduktionsavgift på 399kr (engångsavgift). Minimiåldern för att nyttja detta erbjudande är 15 år. Uppge "simess+ditt personnummer" i receptionen för att ta del av detta avtal.
Engelholm rehabcenter
Ängelholms Simsällskap har ett samarbete med Engelholm Rehabcenter. De består av ett team med 6 välutbildade och erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster som jobbar med bl.a. idrottsrelaterade skador och problem. De erbjuder kostnadsfri behandling (för alla under 18 år) samt förtur för alla tävlingssimmare i Ängelholms Simsällskap. 
 
Telefonnummer för bokning: 0431-24466. Uppge Ängelholms Simsällskap vid bokning för att få rätt fysioterapeut samt förtur.
Ängelholms Massage
Ängelholms massage erbjuder allt i från idrottsmassage, laserbehandling, kinesiotejpning, triggerpunktsbehandling, rehabilitering och behandling av idrottsskador, smärttillstånd till lätt avslappnande massage. Vi ger även kunden ergonomiska råd och information om olika stretchtekniker.

Som medlem (eller familjemedlem till medlem) i Ängelholms Simsällskap får du 10% rabatt på alla behandlingar. Ange ÄSS-koden (som du får genom att maila kansliet@simess.com) när du bokar.

Vid tidsbokning och frågor kontakta gärna mig på 0708-116062 eller boka tider via www.bokadirekt.se.

Välkomna!

Marcus