Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Babysim och Minisim

Vi erbjuder babysim och minisim i Vattnets Hus i Ängelholm. Nya kurser startar 2 gånger under våren och 2 gånger under hösten. I vattnet stimuleras barnet till att träna sin motorik och utveckla sin vattenvana och vattensäkerhet. Målet med babysim och minisim är att barnet ska självständigt kunna ta sig i vattnet och vända tillbaka till bassängkanten och greppa tag i den och hålla sig kvar.


Babysim


På babysim är vattnets temperatur 33 grader och barnet badar med en eller båda föräldrar. I den varma bassängen kan ditt barn fritt sträcka och böja alla kroppsdelar, till att börja med reflexmässiga rörelse som med tiden blir mer och mer medvetna rörelser. Babysim är en mysig stund för både barn och föräldrar och alla övningar görs på barnets villkor. Här finns inga prestationskrav. Babysim riktar sig till barn som fyllt 3 månader, väger mer än 4 kg och har läkt navel.


Babysim erbjuds i 3 steg där vardera kurs består av 8 tillfällen. Varje steg innehåller nya övningar som fortsätter att utveckla ditt barns vattenvana. Detta varvas med sång och lek som barnet känner igen. Efter 3 kurser är ditt barn redo att gå vidare till våra minisims grupper.

På babysim ska barnet använda en tätsittande badbyxa som exempelvis kan köpas på www.freker.se.

 


Minisim

 I minisim fortsätter vi att utveckla de kunskaper som barnet fått under babysim. Observera att det dock inte är något krav att man gått på babysim tidigare utan här är alla mellan 1 till 3 år välkomna. Vi varvar sång och lek med övningar som syftar till att öka ditt barns vattenvana och förmåga att ta sig fram självständigt i vattnet.

 

Babysim nybörjare
2019-04-29 10:38
Måndagen den 13 maj startar vi en ny kurs i babysim för nybörjare på Vattnets Hus, Ängelholm. För mer information och för att boka en plats, var vänlig klicka HÄR
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ängelholms Simsällskap, 18/12 12:52 
Ängelholms Simsällskap, 16/12 12:38 
Ängelholms Simsällskap, 12/12 10:27 
Ängelholms Simsällskap, 11/12 18:41 
Ängelholms Simsällskap, 10/12 14:49 
Ängelholms Simsällskap, 10/12 13:40