Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Ängelholms Simsällskap

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och är en av stadens äldsta idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren. Vi har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till elitsimmare.

 

Vi har prioriterat högt att ha utbildade ledare i vår verksamhet och våra ledare är utbildade enligt Svenska simförbundets simlinje. ÄSS ligger väldigt högt i statistiken i Skåne Blekinge Simförbund vad det gäller utbildade ledare.

 

Ängelholms Simsällskap värnar om god kamratskap och idrottsanda samt respekt för alla människors lika värde.

 

Som medlem i ÄSS visar man hänsyn och respekt för sina medmänniskor oavsett kön, ras eller religion.

 

Bredd- och tävlingsverksamhet för barn och ungdom ska präglas av glädje och gemenskap för att motivera till en fortsatt satsning och utveckling av simverksamheten i Ängelholm.


Detta är vår värdegrund och utifrån det jobbar vi dagligen.


Välkomna till ÄSS!


Resultat för KM 2018
2018-12-18 10:58

Igår genomfördes årets klubbmästerskap och där fick vi se många fina simningar och resultat.


HÄR hittar ni resultatlistorna

Julstängt på kansliet
2018-12-17 12:42
Från och med fredagen den 21 december är kansliet stängt. Vi är åter på plats måndagen den 7 januari. 

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! Vi ses 2019...

Terminsavgifter 2019
2018-12-14 12:47

På grund av ökade kostnader för klubben (till största del bestående av höjda bassänghyror och ökade administrativa kostnader) behöver vi i Ängelholms Simsällskap ta ett krafttag kring alla våra terminsavgifter för samtliga grupper i föreningen. Våra terminsavgifter har varit konstanta och ingen höjning av dem har gjorts på över två år. Våra priser följer därmed inte med i samma takt som verksamhetens kostnader ökar.

 

För att vi ska kunna fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet på alla nivåer krävs det därför en höjning av våra terminsavgifter och så kommer att ske från och med 2019 års verksamhet. Detta för att vi ska ha möjligheten att fortsätta jobba utifrån vår vision: att kunna erbjuda kvalitativ simträning/simundervisning för samtliga medlemmar i Ängelholms Simsällskap.

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

Ängelholms Simsällskap

 

Julmarknad i Munka Ljungby
2018-11-23 09:48
Julmarknad söndagen den 25/11
Nu på söndag den 25/11 mellan kl 13:00-17:00 är det dags för julmarknad i Munka Ljungby. Kom gärna och besök oss på parkeringen utanför ICA Munka Allköp. Köp en lott till vårt fina chokladhjul och vinn god choklad skänkt av ICA Munka Allköp.

Välkomna!
Black friday
2018-11-22 12:50
Fredagen den 23 November är det Black Friday!
Har du inte provat handla via Sponsorhuset än så är detta ett perfekt tillfälle.
Just den dagen finner du varor till oslagbara priser. Passa på att fynda dina julklappar redan nu. Både du och Ängelholms Simsällskap får pengar tillbaka när du handlar via Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/simess/rea-kampanjer
Nyheter från våra grupper