Senaste nytt om coronaviruset
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ängelholms Simsällskap

Coronaviruset

Senaste uppdateringarna

Bli ledare

Vi söker alltid nya ledare

Bokning

Bokning till våra grupper

Klicka här

Nyheter

Boka Baby- minisim hösttermin 2 .
2020-09-20 13:16
Måndag 28 september kl 10:00 öppnar vi bokningen till höstens baby- och minisimgrupper  termin 2 för allmänheten. Klicka HÄR för att komma till vår bokningssida. Var noga med att läsa genom våra boknings- och betalningsvillkor HÄR innan ni bokar er plats.

Välkomna med er anmälan! Först till kvarn...
Vuxenkurser
NYHET!!! Vuxenmedley start 12/9
2020-08-21 11:06, Vuxenkurser
Nu startar vi en ny kurs i Vuxenmedley. I denna grupp erbjuder vi simträning för dig som vill utveckla din simteknik eller lära dig ett nytt simsätt. Vi tränar teknik i de fyra simsätten: crawl, bröst-, rygg- och fjärilsim. Med mest fokus på crawl. Målsättningen i denna grupp är att du ska kunna simma 100 m medley. 

Start: Lördagen den 12/9 kl 09:00-09:45
Plats: Vattnets Hus
Tränare: Oskar Hanstål
Antal tillfällen: 10 st (OBS! Ingen träning den 10/10, 17/10, 31/10 och 7/11 pga tävlingar och hegdagar)
Kurspris: 1200kr (OBS! Medlemsavgift + fakturaavgift tillkommer)
Anmälan: HÄR

Förkunskap för anmälan till denna grupp är att du ska vara simkunnig (200 m valfritt simsätt) och minst 18 år.

Tänk på att det går bra att använda friskvårdsbidraget till denna kurs.

För frågor vänligen kontakta oss på kansliet@simess.com eller på telefonnummer 0431-10139

Varmt välkomna!

Klubbchef sökes (vikariat)
2020-08-12 13:41

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och har sedan dess utvecklats till att vara en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 1500 medlemmar. Föreningen har idag en bred verksamhet som rymmer allt från babysim & simskola till tränings- och tävlingsverksamhet för både ungdomar och vuxna. Vi bedriver vår verksamhet i Vattnets Hus (Ängelholm), på Toftabadet (Munka Ljungby) och på Vejbybadet (Vejbystrand). Vi är 4 heltidsanställda samt ca 20 timanställda ledare/tränare. Vi söker nu en klubbchef till att driva vår förening framåt.


Som klubbchef i ÄSS är du klubbens ansikte utåt och har fullt resultat-, budget- och personalansvar. Ditt uppdrag som klubbchef är att driva och vidareutveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du förväntas förbereda beslutsunderlag till styrelsen och tillsammans med personalen genomföra fattade beslut i verksamheten. Dessutom ingår arbetsuppgiften att utveckla och leda personalen i deras dagliga arbete. En stor och viktig del av arbetsuppgifterna är att ha en tydlig och transparent kommunikation mellan klubben, ideellt engagerade, styrelsen, medlemmar, föräldrar och omvärlden. 

 

Vem är du?
Vi söker en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som har förmågan att driva idéer och projekt från planläggning till genomförande. Som ledare är du både inspirerande och entusiasmerande och har förmågan att bygga en stark och trygg organisation omkring dig. Vi tror även att du är en förtroendeingivande och lyhörd lagspelare med sinne för detaljer utan att förlora ditt helikopterperspektiv.

 

Dina kvalifikationer​​
- Har erfarenhet av att planera och strukturera en verksamhet.
- Är självgående med starkt målfokus.
- Har erfarenhet av föreningars administration.
- Anser dig aldrig fullärd utan är beredd att ta dig an nya utmaningar, trender och tendenser.
- Har god erfarenhet av att leda andra inom träning och tävlingsverksamhet.

 

Vi erbjuder dig
- En utvecklande tjänst i en växande förening med trygg ekonomi.
- Frihet under ansvar.
- Rätt förutsättningar för att du skall få uppleva den roligaste och mest utvecklande tiden i din yrkeskarriär.
- Stöttning för att nå både dina och föreningens högt ställda mål.

 

Ytterligare förutsättningar

Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbetet ibland ligger på kvällar (t.ex styrelsemöten) och helger (t.ex. tävlingsarrangemang). Tjänsten är på 75% och ett vikariat på ett år med goda möjligheter till förlängning.


Rekryteringsprocess och tidsplan
Rekryteringen startar omgående. Intervjuer kommer ske löpande, men sista ansökningsdagen är: 2020-08-31. Ambitionen är att ha en klubbchef på plats senast 2020-09-01. Ansökan skickas till: jobb@simess.com. Eventuella frågor kan besvaras av: styrelsen@simess.com

 

Välkommen med din ansökan!

 

ÄSS i pop-up butik på Storgatan 31
2020-08-04 15:03

Under kommande vecka (v33) kommer ÄSS tillsammans med fem andra idrottsföreningar att driva en pop-up butik på Storgatan i Ängelholm.


Det är Backahill AB som under sommaren upplåter en gratis lokal för organisationer som vill prova på att driva sina verksamheter i centrala Ängelholm. ÄSS har nu tillsammans med Rögle BK, Ängelholms FF, EVS, Ängelholms IF och FBC Engelholm valt att gemensamt skapa ett koncept där det är möjligt att utforska delar av Ängelholms föreningsliv, med syftet att öka intresset för föreningslivet i Ängelholm.


Under veckan kommer bland annat spelare och aktiva från de olika föreningarna att närvara. Alla barn och unga kommer att kunna göra en 6-kamp och goodiebags delas ut till alla som deltar. Choklad kommer att säljas till förmån för Alla Kan IF Ängelholm, korv och fika serveras och mycket mer.


Lokalen finns på Storgatan 31 och föreningarna kommer att finnas på plats 10-15 augusti (öppettider mån-fre 11-18, lör 10-15).


Varmt välkomna!

 

Bokningen till höstens Baby/Minisim och simskola är öppen!!!
2020-06-26 07:40
Nu är bokningen till höstens grupper i Baby/Minisim och simskola öppen!!! Missa inte att boka en plats HÄR medan det fortfarande finns platser kvar...

För mer information om vårt Baby/Minisim klicka HÄR och för att läsa om våra simskolegrupper klicka HÄR.

Var noga med att läsa genom våra boknings- och betalningsvillkor HÄR innan ni bokar er plats.

Välkomna med er anmälan! Först till kvarn...
Ladda ner medlemsappen
För våra ledare
Nyheter från våra grupper
Funktionärer, 24/09 16:55 
Babysim/Minisim, 24/09 10:52 
Babysim/Minisim, 20/09 13:07