Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Ängelholms Simsällskap

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och är en av stadens äldsta idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren. Vi har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till elitsimmare.

 

Vi har prioriterat högt att ha utbildade ledare i vår verksamhet och våra ledare är utbildade enligt Svenska simförbundets simlinje. ÄSS ligger väldigt högt i statistiken i Skåne Blekinge Simförbund vad det gäller utbildade ledare.

 

Ängelholms Simsällskap värnar om god kamratskap och idrottsanda samt respekt för alla människors lika värde.

 

Som medlem i ÄSS visar man hänsyn och respekt för sina medmänniskor oavsett kön, ras eller religion.

 

Bredd- och tävlingsverksamhet för barn och ungdom ska präglas av glädje och gemenskap för att motivera till en fortsatt satsning och utveckling av simverksamheten i Ängelholm.


Detta är vår värdegrund och utifrån det jobbar vi dagligen.


Välkomna till ÄSS!


Bokning babysim
2018-11-14 12:13
Nu på måndag (19/11) kl. 10.00 öppnar bokningen för Babysim steg 1, med start v. 3!
Platserna brukar gå fort, så det gäller att vara på hugget!
Klicka HÄR  för att komma direkt till bokningssidan
Kansliet stängt imorgon samt torsdag.
2018-10-30 12:10
Hej.

Imorgon och torsdag är kansliet stängt. 

Öppnar igen på fredag mellan 9-12.

 Ni  når kansliet på följande kansliet@simess.com
Kansliet stängt fredag
2018-10-18 09:40
Imorgon, fredag 19/10, är kansliet stängt. 
Vid frågor eller funderingar vänligen skicka ett mail till kansliet@simess.com

Åter som vanligt på måndag!
Vill ditt företag synas och samtidigt stötta ÄSS barn- och ungdomsverksamhet?
2018-10-01 15:01

Den 25-26 augusti i år arrangerade vi Rönneracet och det blev en lyckad tävling både i och utanför bassängen. Allt klaffade och fungerade som förväntat. Simmarna och deras familjer var mycket nöjda med oss som arrangör och all teknik och marknadsföringen fungerade utmärkt. Det var nervöst för oss att återigen arrangera en egen tävling, efter att inte haft möjlighet till detta sedan 2012 då badhuset i Ängelholm rasade. Det var också kul att få se våra egna simmare få tävla på hemmaplan igen. ÄSS var tidigare kända för att arrangera bra tävlingar för barn och ungdomar och vi är stolta över att vi lyckades infria (och överträffa) alla dessa förväntningar med Rönneracet 2018. Vi kommer att köra samma upplägg för nästa års Rönneracet, som går av stapeln den 24-25 aug 2019.

 

Härnäst arrangeras SumSim Reg (10-11/11 2018) och Ditec Swim Meet (2-3/2 2019) och planeringen för dessa tävlingar är i full gång och ligger klara för marknadsföring. Vi inbjuder även till ParaSimning på Ditec Swim Meet, vilket är extra kul. Vi har många bra parasimmare i regionen, så det brukar smälla till med lite svenska rekord när man har parasimmare i regionens tävlingsbassänger.

 

Om vi alla kan hjälpas åt att värva grensponsorer så fyller vi programbladet och scoreboarden snabbt och kan sedan fokusera på att arrangera en kul tävling med mycket bra simningar. Kontakta ÄSS klubbchef: Juliana Andersson på 0703-903699, om ni är intresserade (eller vet någon som är intresserad) av att stötta Ängelholms Simsällskaps barn- och ungdomsverksamhet och samtidigt få en chans att synas i samband med dessa tävlingar.


Tack för all er hjälp!

Vill du lära dig crawla - på riktigt?
2018-09-28 09:03
Nu startar Ängelholms Simsällskap upp en kurs i vuxencrawl för dig som vill lära dig crawla på ett avslappnat sätt och med rätt teknik. Vi tränar på grunderna till crawl, rätt andningsteknik och korrekt vattenläge. Vi provar även de andra simsätten som omväxling. Kursen leds av en av klubbens mästerskapssimmare på SM-nivå, Alexander "Sacha" Trudov och är på 8 tillfällen (en gång i veckan).

Start: Fredagen den 26 oktober kl 06:00-07:00

Förkunskap: simkunnighet (att kunna falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg)

Minimiålder: 18 år

Tänk på att det går bra att använda sitt friskvårdsbidrag till denna kurs.

Klicka HÄR för att komma till bokningen.

Välkommen med din anmälan!!!
Nyheter från våra grupper