Välkommen till Ängelholms Simsällskap

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och är en av stadens äldsta idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren.

 

Vi har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till elitsimmare.

 

Vi har prioriterat högt att ha utbildade ledare i vår verksamhet och våra ledare är utbildade enligt Svenska simförbundets simlinje. ÄSS ligger väldigt högt i statistiken i Skåne Blekinge Simförbund vad det gäller utbildade ledare.

 

Våra telefontider är måndag - fredag 9-12

Dm / Jdm
2017-10-16 11:13
Allsång och peppetalk innan start. Foto: Patrik Weiler

Vilken simmarhelg det har varit.


Skånska mästerskapen i Vattnets Hus.

Ängelholms Simsällskap stod som arrangörer. Ett exemplariskt genomförande. Grymma Speakers i form av Lasse Westholm och Pia Möller som guidade tävlingen. Grymma Funktionärer som hjälpte till runt pooldeck och som såg till att fika till tränare och funktionärer fanns under hela helgen.

Mini funktionärer som hjälpte till med diverse arbetsuppgifter.


Sist men inte minst våra fantastiska simmare som simmade väldigt snabbt.

ÄSS slutade på en 3dje plats bland alla juniorklubbar och en 4de plats bland seniorklubbarna.


Tack till alla som såg till att det blev en bra tävling.Information period 2 simskola
2017-10-05 12:30
Nu öppnar snart bokningen inför nästa period i simskolan. Från och med onsdag 18 oktober kl. 10.00 går det bra att anmäla sig. Klicka HÄR för att komma till vår bokningssida.
För er som redan gått en termin kommer bokningen öppna redan v.41.

Denna perioden kommer simskolan vara förlagd på Vattnets hus och på Toftabadet.

Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta kansliet på kansliet@simess.com eller ring på 0431-101 39
ÄSS klubbkläder
2017-09-26 10:57
Gå in på www.personligprofil.se eller klicka HÄR för att beställa våra snygga klubbkläder. Klicka på Teams och välj Ängelholms Simsällskap i menyn.
Vi söker ledare och assistenter till vår simskola
2017-09-09 18:12

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och har sedan dess utvecklats till att vara en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 1000 medlemmar. Föreningen har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till elitsimmare som tävlar på hög nationell och internationell nivå.


Vi söker nu ledare och assistenter till vår simskoleverksamhet. Som ledare jobbar du som ansvarig för dina grupper, vilket innebär att du bl.a. ser till att planeringen följs, kvalitetssäkrar utvecklingen hos barnen i din grupp, registrerar närvaro i vårt medlemssystem, m.m. För att arbeta som ledare hos oss krävs det att du har ett stort engagemang och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn (fritid, förskola, skola, etc.). Har du själv simmat eller jobbat inom simskola tidigare är det ett stort plus, men inget krav. Vi utbildar alla våra ledare. Tjänsten är en fast anställning på ca 20 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger och går därför utmärkt att kombinera med skola eller annat jobb. Minimiålder för dig som söker är 18 år.


Vi söker även ett antal assistenter som kan jobba med att backa upp våra ledare. Jobbet innebär att vara en extra hjälpande hand i simskolan. Kravet är att du är minst 15 år och att du är utåtriktad och trivs med barn. Tjänsten är en timanställning och innebär arbetstid på kvällar och helger.


Simkunnighet* är ett krav för alla våra ledare och assistenter.


*Simkunnig anses den vara som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg.


Vi erbjuder ett varierat och roligt jobb i en av Ängelholms största föreningar. Att jobba som ledare i simskolan är ett betydelsefullt jobb som bidrar till stor samhällsnytta för våra barn och ungdomar i kommunen. Det innebär ett stort ansvar men ger också väldigt mycket tillbaka. Vi betalar arvode till alla våra ledare och assistenter.


Känner du att det här skulle passa dig? Tveka inte på att höra av dig till oss idag.


Ansökan skickas till juliana@simess.com senast den 24 september 2017.


Inbjudan Dm / Jdm
2017-09-06 13:46
Inbjudan till Dm / Jdm finner ni HÄR
Nyheter från våra grupper
Mästerskapsgruppen, 19/10 12:56 
A gruppen, 19/10 12:55 
A1 gruppen, 19/10 12:54 
A2 gruppen, 19/10 12:53 
A2 gruppen, 19/10 10:59 
A gruppen, 19/10 10:59