SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet
Ledare/Tränare

Ledare/tränare i ÄSS

Vi ska alla ha roligt och utvecklas tillsammans!!!

 

ÄSS vill att alla simmare ska se fram emot sin simskola/teknikskola, och att de ska känna framsteg och glädje på den nivå som passar just honom eller henne. Det bästa sättet är att de har en engagerad och motiverande ledare. Därför är det viktigt att våra ledare/ tränare trivs i ÄSS och att alla utvecklas i sin ledarroll.

 

 

Som tränare i ÄSS får du arbeta med ledarskap på olika nivåer, vilket du kommer att ha nytta av i framtiden.

 

ÄSS förväntar sig av dig som ledare att:

· Komma i god tid

· Förbereda alla träningar/lektioner i god tid

· Alltid prioritera våra medlemmars säkerhet

· Ha en god relation och hälsa på föräldrar och andra tränare

· Vara aktiv och engagerad under tiden du jobbar. Både leende och sura miner smittar av sig, välj leendet.

· Följ och jobba aktivt med ÄSS värdegrund

 

Du kan förvänta dig av ÄSS:

· Ett omväxlande roligt jobb

· Trevliga kollegor

· Gemenskap

· Utbildning enligt ÄSS utbildningsplan 

· Arvode från dag ett

· Ledarskapserfarenhet

 

· Intyg och referens när du behöver det

Vi söker ledare till sommaren 2022
2020-08-19 11:16
Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och har sedan dess utvecklats till att vara en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 1000 medlemmar. Föreningen har idag en bred verksamhet som sträcker

Vi söker nu ledare till vår simskole- och babysimverksamhet. Som ledare jobbar du som ansvarig för dina grupper, vilket innebär att du bl.a. ser till att planeringen följs, kvalitetssäkrar utvecklingen hos barnen i din grupp, registrerar närvaro i vårt medlemssystem, m.m. För att arbeta som ledare hos oss krävs det att du har ett stort engagemang och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn (fritid, förskola, skola, etc.). Har du själv simmat eller jobbat inom simskola tidigare är det ett stort plus, men inget krav. Vi utbildar alla våra ledare. Tjänsten är arvodesbelagd. Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger och går därför utmärkt att kombinera med skola eller annat jobb.

Minimiålder för dig som söker är 14 år (babysim 18 år).

 

Simkunnighet* är ett krav för alla våra ledare och assistenter.

*Simkunnig anses den vara som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg.

 

Vi erbjuder ett varierat och roligt jobb i en av Ängelholms största föreningar. Att jobba som ledare i vår förening är ett betydelsefullt jobb som bidrar till stor samhällsnytta för våra barn och ungdomar i kommunen. Det innebär ett stort ansvar men ger också väldigt mycket tillbaka. Vi betalar arvode till alla våra ledare från första dagen.

 

Känner du att det här skulle passa dig? Tveka inte på att höra av dig till oss: simskolan@simess.com 

 

Vi anställer löpande, så skicka din ansökan IDAG!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen