SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Rögleparkering

Rögleparkering

Rögleparkeringen är ett sätt att tjäna in lite extra pengar till klubben. ÄSS ansvarar för parkeringen vid ett antal av Rögles hemmamatcher. Till detta behöver vi ca 20 personer per match. Minimiålder är 18 år.

 

Inför varje säsong görs ett schema där man får veta vilka matcher man är uppsatt på. Ca två veckor innan skickas det ut en kallelse som man ska svara på. Får man förhinder är det viktigt att hitta en ersättare och byta till ett annat datum. Man kan inte bara hoppa över eller lämna återbud. De som medverkat med parkeringsuppdraget har gratis inträde till matchen på ståplatsläktaren, efter det att parkeringen har stängt (ca 15 min efter matchstart).


Det är viktigt att alla ställer upp och hjälper till med detta för klubbens och våra simmares skull.

 

Under fliken Dokument hittar ni all info ni behöver för parkeringen.


Tack för er medverkan!


Rögleansvarig: Ann-Charlotte Andersson, ac.andersson70@gmail.com

Förtydligande Rögleparkeringen
2019-09-09 18:30
Vi förstår att informationen om Rögleparkeringen varit otydlig från vår sida för nya föräldrar i vår tävlingsverksamhet. Vi vill därför informera vad det innebär och varför vi gör det. I dokumentet Rögleparkering VIKTIG info kan ni läsa om vad det innebär att vara parkeringsvakt på Rögles hemmamatcher. I dokumentet Grupper och matcher 19-20 kan man se hur säsongsplaneringen ser ut och vilka matcher vi ska bemanna. Skulle man behöva byta så kan man kontakta andra föräldrar i Facebookgruppen "ÄSS tävlingssimmare & föräldrar" eller via Rögleparkering kontaktlista*. Alla dessa dokument finner på hemsidan under Övrigt/Rögleparkering/Dokument (tänk på att ni måste vara inloggade för att komma åt denna sida). Har ni några frågor eller funderingar hör då gärna av er till juliana@simess.com eller till ac.andersson70@gmail.com

Tack för att ni ställer upp för våra simmande barn och ungdomar i klubben!

*Vi saknar fortfarande några namn på kontaktlistan. Kontakta kansliet om det är ok för er att vi skriver upp era kontaktuppgifter på den.
Rögleparkering 19/20
2019-09-03 11:45
Nu är schemat för Rögles hemmamatcher, där ÄSS bemannar parkeringen klart. Ni hittar det under Dokument på denna sida eller genom att klicka HÄR. Läs även genom dokumentet med information HÄR.

Vi saknar fortfarande kontaktuppgifter till några gruppansvariga. Var vänlig kontakta juliana@simess.com eller ac.andersson70@gmail.com, så vi kan komplettera det på listan snarast. Tack! 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ängelholms Simsällskap, 11/05 11:47 
Ängelholms Simsällskap, 28/04 10:48 
Ängelholms Simsällskap, 22/04 08:58 
Ängelholms Simsällskap, 29/03 10:30 
Ängelholms Simsällskap, 24/03 09:52 
Ängelholms Simsällskap, 15/03 14:11