SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet
funktionärer

Varför funktionär?
Funktionärerna är något av det viktigaste när vi arrangerar tävlingar.
Det är även ett perfekt tillfälle att få mer kunskap om simidrotten.
Det arrangeras ett antal funktionärsutbildningar om året, Håll utkik på hemsidan och ta chansen att gå och bli en del av gemenskapen.Distansföreläsning för funktionärer
2020-09-24 16:55
På onsdag nästa vecka den 30 september kl 19.00 kommer Bertil Ek & Kajsa Hasselström Schmidt dela med sig av sina erfarenheter av parasimning utifrån en funktionärsroll - vad är bra att känna till samt när kan det bli klurigt i bedömningssituationen vid tävling.

Länken till föreläsningen hittar ni HÄR

Föreläsningen kommer sen att sparas och finnas tillgänglig via Simidrotts TV. Här kan ni även hitta tidigare genomförda distansföreläsningar – http://www.simidrottstv.se/categories/zoom-forelasningar-svensk-simidrott-d22a1192-95b0-40c5-9f1b-00df3f692cce

Föreläsning för funktionärer - Parasimning
2020-07-02 11:06

Onsdagen den 19 augusti kommer Svenska Simförbundet att livesända en föreläsning med Bertil Ek och Kajsa Hasselström Schmidt riktad till funktionärer om bedömning av parasimmare. Vi rekommenderar alla våra funktionärer att delta på denna. 


Ni hittar mer information om föreläsningen HÄR


Distriktsfunktionärsutbildning 25/1 2020
2019-12-19 15:42
ÄSS bjuder tillsammans med Skånesim in till en Distriktsfunktionärsutbildning i Ängelholm den 25 januari. 

Denna utbildning är helt kostnadsfri för samtliga funktionärer i ÄSS. Klicka HÄR för att komma till anmälan.Funktionärsutbildning 8/9
2019-08-29 12:31

Vi behöver fler funktionärer i ÄSS!!! 

Enligt vår policy ska minst en förälder/tävlingssimmare vara utbildad funktionär vid våra hemmatävlingar (3-4st/år). Vi erbjuder nu en kostnadsfri funktionärsutbildning på hemmaplan.

 

Datum: Söndagen den 8 september

Tid: kl 13-17

Plats: Biblioteket, Ängelholm (2 våningen)

Kursledare: Arne Davidsson

Kostnad: 0 kr

 

Klicka HÄR för att komma till anmälningssidan. Skicka gärna även ett mail till juliana@simess.com när ni anmält er via länken ovan.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen