SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms Simsällskap
Gemenskap, Glädje & god Hälsa genom hela livet

Vill ni bli ÄSS samarbetspartner?

Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och är en av stadens äldsta idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren. Föreningen är med sina ca 1500 medlemmar, även en av de största idrottsföreningarna i kommunen. Varje dag, varje vecka, året om bedriver vi verksamhet för alla åldrar, från babysim till vuxenverksamhet.

 

Vi är en klubb med stark och framgångsrik historia. Nu är det dags att nå dessa framgångar igen och även överträffa dem. Men framgångar kommer inte av sig själv, utan kräver hårt jobb och stora ekonomiska satsningar för att vi ska ges möjligheten att utveckla klubbens alla simmare.

 

Våra samarbetspartners är väldigt viktiga för oss och vår verksamhet. Vi önskar att alla samarbeten ska bidra till att främja simidrottens positiva utveckling, samt att främja bolagets och föreningens anseende.

 

Är ni intresserade av ett samarbete som skapar ett stort mervärde för ert företag? Samtidigt som ni är med och bidrar till ökad simkunnighet hos kommunens invånare samt utveckling av vår tävlingsverksamhet. En verksamhet som ger många barn- och ungdomar en trygg och meningsfull fritid. Då ska ni höra av er till oss. Vi är öppna för flexibla lösningar som passar just ert företag/organisation. Kontakta oss idag:

 

 

Maria Skoglund (Klubbchef)

maria@simess.com

0708-65 3508

 

Kansliet

kansliet@simess.com

0431-101 39

 

Vi ser fram emot ett gott samarbete tillsammans!

 

För mer information se vår sponsorpresentation HÄR

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen